فروش آسانسور 4 نفره و 6 نفره با قیمت جدید 1403

در حال حاضر شرکت های متعددی در زمینه خرید و نصب آسانسور فعالیت می کنند . شما می توانید با سرچ در اینترنت ، شرکت های مختلف نصب آسانسور را بیابید. گروه هیراد صنعت آسانبر یکی از شرکت های پیشرو در زمینه نصب آسانسور می باشد. این شرکت تخصص کافی در طراحی دارند و از رزومه خوبی برخوردار است. همچنین این شرکت مجوزهای مورد نیاز را دارد.

شرکت هیراد صنعت آسانبر به پشتوانه توانمندی کارشناسان دپارتمان بازرگانی خود در عرصه واردات، و هچنین ارتقای سطح کیفی پروژه های داخلی و ارج نهادن به نیاز های مشتریان محترم ، برآن شدیم که ازمحصولات معتبر ترین برند های اروپایی با بالاترین استاندارد های کیفی روز دنیا در خصوص طراحی و مونتاژ انواع آسانسورهای ترکیبی و خاص بهره لازم را در پیشبرد روزافزون صنعت آسانسور و پله برقی ببریم.

لازم به ذکر است که بگوییم ؛ انتخاب شرکت آسانسور برای نصب آسانسور جزو اولین و مهم ترین اقدامات در نصب آسانسور می باشد. در انتخاب شرکت آسانسور باید دقت زیادی به خرج داد تا در آینده دچار اختلاف و مشکل نشد.

مدیران ارشد این شرکت بر این باورند که زیبایی و هارمونی طراحی داخلی کابین با سایر متعلقات از جمله درب ، شستی ها و فضای داخلی ساختمان عامل تاثیر گذاری در زیبایی کلی ساختمان میباشد.

همچنین نو آوری و پیروی از متد های اروپایی و مدرنیته در طراحی و دکوراسیون کابین برای ایجاد فضایی گرم و محیطی خاص جهت ایجاد امنیت و آرامش سرنشینان از آرمان های این شرکت می باشد.

آسانسور

نیاز به آسانسور

درحال حاضر به دلیل مرتفع بودن آپارتمان ها و ساختمان ها ، نیاز به آسانسور بیش از پیش خود را نشان می دهد. تا جایی که بدون وجود این وسیله رفت و آمد بین طبقات ساختمان دشوار می شود. و ارزش ساختمان پایین می آید. با استفاده از آسانسور می توان بین طبقات مختلف جابه جا شد. در واقع آسانسور یک وسیله  الکترومکانیکی است که به منظور جابه جایی افراد یا بار بین طبقات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. وجود آسانسور در مجتمع و ساختمان های مرتفع امری ضروری است و بدون آسانسور رفت و آمد در این ساختمان ها تا حدی غیر ممکن می شود.

در حالت کلی نیروی مورد نیاز آسانسور برای جابه جایی از طریق موتورهای الکتریکی تامین می شود. موتورهای الکتریکی در طول زمان تغییرات بسیار زیادی داشته اند. موتورهای الکتریکی عمل جا به جایی کابین را از طریق کابل های کششی و سیستم وزن تعادل انجام می دهند.

تاریخچه

تاریخچه آسانسور به حدود 236 سال قبل از میلاد برمی گردد. در آن زمانی نیروی محرکه مورد نیاز برای جابه جایی کابین از طریق حیوانات تامین می شد. و کابین با کمک طناب به سمت بالا هدایت می شد.

آسانسور توسط ارشمیدس اختراع شد. و آسانسورهای این مخترع در قرن ۱۷ میلادی در کاخ های فرانسه و انگلستان مورد استفاده قرار گرفت.

آسانسورها از لحاظ فنی به انواع مختلفی تقسیم میشوند به طور مثال زمانی که بحث قدرت در آسانسور مطرح باشد می توان بعنوان یک کارشناس حاذق سیستم هیدرولیک را پیشنهاد داد و زمانی که ارتفاع و ترافیک بالا بحث اصلی ساختمان باشد ، سرعت عامل تاثیر گذار بوده، و آسانسورهایی با سیستم تعلیق دو به یک با موتور گیرلس مجهز به تابلو فرمان پر ترافیک استفاده نمود. در ادامه هر کدام را به صورت مختصر توضیح می دهیم .

انواع آسانسور بر اساس مکانیزم داخلی

آسانسورها متناسب با نیروی محرکه و نوع کاربرد به انواع مختلفی دسته بندی می شوند که عبارتند از:

  • آسانسور کششی
  • آسانسور هیدرولیک
  • آسانسور مغناطیسی
  • آسانسور پنوماتیک
  • آسانسور پیچی
  • آسانسور روملس (نوعی آسانسور کششی)

آسانسور کششی

آسانسور کششی

آسانسور کششی

در این نوع آسانسور نیروی مورد نیاز برای جابه جایی کابین از طریق ویژگی کششی توسط سیم بکسل ها تامین می شود. در واقع انرژی عمده آسانسور توسط موتور آسانسور که در موتورخانه آسانسور تعبیه می شود ، تامین می شود. و وزنه تعادل از طریق ایجاد اختلاف وزن باعث جابه جایی کابین می شود.

آسانسورهای کششی رایج ترین نوع آسانسورها هستند . این آسانسورها برای ارتفاعات بالا مورد استفاد ه قرار می گیرند و مصرف انرژی کمتری دارند. آسانسورهای روملس از نوع آسانسورهای کششی هستند. تنها تفاوتی که این دو آسانسور با هم دارند این است که آسانسور روملس به موتورخانه نیاز ندارد و در مکان هایی با محدودیت فضا برای نصب آسانسور انتخاب مناسبی می باشند.

آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک

در این نوع آسانسورها کابین آسانسور از طریق فشار روغن موجود در پمپ روغن و جک هیدرولیک جابه جا می شود. این آسانسورها در ارتفاع کم کاربرد دارند.

از آنجایی که آسانسورهای هیدرولیک کادر وزنه تمام بار ندارند. در این نوع آسانسورها به موتور آسانسور قوی تری در مقایسه با آسانسورهای کششی نیاز است.

مزیت های آسانسور هیدرولیک :

  • این نوع آسانسورها نصب آسان و سریع تری دارند.
  • هزینه تعمیر و نگهداری این آسانسورها کمتر است.
  • این نوع آسانسورها در زمان حرکت نرم هستند و صدای کمتری دارند.
  • امکات حمل بارهای سنگین توسط این آسانسورها وجود دارد.
  • این آسانسورها از نظر ایمنی در سطح بالایی هستند.
  • در این نوع آسانسورها به موتورخانه در پشت بام نیازی نمی باشد.

آسانسورهای مغناطیسی

آسانسورهای مغناطیسی

آسانسورهای مغناطیسی

در این نوع آسانسورها نیروی محرکه مورد نیاز برای جابه جایی کابین از طریق انرژی مغناطیسی تامین می شود. این آسانسورها بدون نیاز به موتور و کابل کار می کند. مهم ترین مزیت آسانسورهای مغناطیسی ، بالا بودن سطح ایمنی آن ها است. و عیب آن گران بودن آن است.

آسانسورهای پنوماتیک

آسانسورهای پنوماتیک

آسانسورهای پنوماتیک

در آسانسورهای پنوماتیک نیروی محرکه مورد نیاز برای جابه جایی کابین از طریق سیستم وکیوم تامین می شوند. این آسانسورها موتورخانه ندارند . در ساختمان های 2 تا 4 طبقه مورد استفاده قرار می گیرند.

از آسانسورهای پنوماتیک برای جابجایی بار و انسان به صورت محدود استفاده می شود. این آسانسورها قابلیت جا به جایی حدود ۲۴۰ کیلوگرم بار را دارند .

آسانسورهای پیچی

آسانسورهای پیچی

آسانسورهای پنوماتیک

آسانسورهای پیچی برای ساختمان هایی با حداکثر ۴ طبقه که فضایی محدود دارند مناسب می باشد. این آسانسورها از سطح ایمنی بالایی برخوردارند و به این نوع آسانسورها ، آسانسور بدون سقوط نیز می گویند.

آسانسور پیچی مجز به یک پیچ بلند، یک مهره و یک تسمه می باشد. نیروی محرکه مورد نیاز برای جابه جایی کابین از طریق موتور فراهم می شود.

درسته که این آسانسورها نیاز به موتور دارند ولی نیازی به موتورخانه ندارند . چرا که موتور آسانسورهای پیچی روی بدنه آن ها نصب می شود.

آسانسورهای پیچی در سایزهای مختلف و با میزان ظرفیت های مختلف می باشند.

انواع آسانسور بر اساس محل نصب

نیاز به آسانسور در هر مکانی با توجه به نیازهای انسان ها و شرایط خاص متفاوت می باشد. آسانسورها براساس محل نصب نیز به انواع مختلف زیر دسته بندی می شوند :

  1. آسانسورهای مسکونی
  2. آسانسورهای بیمارستان
  3. آسانسورهای کشاورزی
  4. آسانسورهای صنعتی
  5. آسانسورهای مخصوص پارکینگ ها

آسانسور مسکونی

آسانسور مسکونی

آسانسور مسکونی

این نوع آسانسورها همانگونه که از نامشان پیداست در ساختمان های مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند. آسانسورها انواع متفاوتی دارند : مسافربر، بالا برنده در مسیر پله ها، ویلچربر عمودی، ویلچربر بر روی مسیر پله ها، آسانسورهای باری کوچک . متناسب با نیاز می توان هرکدام از این آسانسورها را در ساختمان های مسکونی نصب کرد.

آسانسور بیمارستانی

آسانسور بیمارستانی

آسانسور بیمارستانی

این نوع آسانسورها در بیمارستان ها کاربرد دارند. آسانسورهای بیمارستانی متناسب با نیاز به انواع متفاوتی دسته بندی می شوند. که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم:

انواع آسانسور های بیمارستانی

آسانسورهای تخت بر :

این نوع آسانسورها برای جابه جایی بیمارانی کاربرد دارد که با استفاده از ویلچر قابل جابه جایی نیستند. این نوع آسانسورها حرکتی نرم و بدون شتاب دارند. و معمولا در دو طرف آسانسور در می باشد.

آسانسورهای برانکابر:

این نوع آسانسور برای جا به جایی بیماران، پزشکان و پرستاران و پرسنل بیمارستانی کاربرد دارند. این آسانسورها نیز صدای کم دارند و معمولا بدون لرزش هستند. ابعاد این آسانسورها در مقایسه با آسانسورهای تخت بر کوچک می باشد. آسانسورهای برانکابر مورتورخانه دارند و از دو نوع آسانسور کششی و هیدرولیک می باشند.

آسانسورهای خودروبر

آسانسور های خودروبر

آسانسور های خودروبر

نیاز به پارکینگ هایی چند طبقه باعث شد تا آسانسورهای خودروبر ساخته شوند. آسانسورهای خودروبر دارای ویژگی های زیر هستند:

  • این نوع آسانسور ها بزرگترین نوع آسانسورها به شمار می روند.
  • آسانسورهای خودروبر معمولاً ابعاد ۲.۵ تا ۳ متر در ۴.۵ در ۶ متر دارند.
  • آسانسورهای خودروبر ظرفیتی حدود ۲.۵ تا ۷ تن می باشد.
  • در آسانسورهای خودروبر تا ارتفاع ۳ طبقه از آسانسور هیدرولیک و برای ارتفاع های بالاتر از آسانسورهای کششی یا گیرلس ۲ به ۱ و … استفاده می شود.

آسانسورهای خودرو بر دارای مزیت هایی زیادی هستند از جمله : صرفه جویی در مصرف انرژی، سر و صدای کم، ضریب ایمنی بالا، حرکتی نرم و روان و …

قیمت آسانسور

با توجه به اینکه آسانسور از اجزای اصلی و مهم ساختمان بوده و تعمیرات اساسی آن هزینه های بالایی را به مالکین محترم تحمیل می کند ، لذا انتخاب تجهیزات استاندارد و متناسب با کارایی پروژه و طراحی صحیح و اصولی اولیه آن در سایه تیم با تجربه و دانش فنی بالا میسر خواهد بود.

شرکت هیراد صنعت آسانبر با بکارگیری متریال مرغوب و به روز وبه پشتوانه مشاوران طراح و دوره دیده متد های جدید ساخت کابین با حساسیت بیشتری طراحی داخلی کابین را دنبال میکند .

قیمت آسانسو در سال های اخیر با افزایش قیمت دلار ، افزایش نجومی داشته است. فاکتورهای مختلفی در تعیین قیمت آسانسور موثر است که عبارتند از :

  • ابعاد ساختمان (این مورد شامل تعداد واحدهای هر طبقه، تعداد طبقات و میزان ترافیک روزانه ساختمان می باشد.)
  • طراحی خاص آسانسور
  • ظرفیت آسانسور
  • نوع آسانسور
  • تعداد ایستگاه ها

قیمت آسانسور فقط هزینه های مربوط به تامین قطعات را شامل می شود. و قیمت آسانسور ربطی به هزینه های کلی آسانسور ندارد. هزینه های کلی شامل هزینه های نصب آسانسور و هزینه های تعمیر و نگهداری آسانسور می باشد.

برای اطمینان از قیمت آسانسور می توانید با گروه هیراد صنعت آسانبر تماس بگیرید. مشاورین و کارشناسان اطلاعات دقیقی در مورد قیمت آسانسور در اختیار شما قرار می دهند.

مشخصات فنی آسانسور

هر آسانسور یکسری مشخصات فنی دارد. تجزیه و تحلیل مشخصات فنی آسانسور نیاز به تخصص دارد. در ادامه به معرفی برخی از مشخصات فنی می پردازیم. آشنایی با این مشخصات شما را در انتخاب آسانسور یاری می کند.

درب آسانسور

درب آسانسور

درب آسانسور

آسانسور ها درب های متعددی دارند که عبارتند از:

  • درب تمام اتوماتیک سانترال
  • درب تمام اتوماتیک تلسکوپی
  • درب نیمه اتوماتیک تلسکوپی
  • درب نیمه اتوماتیک اتوبوسی

کابین

ابعاد کابین

ابعاد کابین

کابین آسانسور ابعاد مختلفی دارد. ابعاد کابین به ظرفیت مورد نیاز ساختمان برای جابه جایی بستگی دارد.

جنس درب آسانسور

جنس درب به سلیقه ی شما بستگی دارد. و می تواند از فلز با تزئین استیل طرح دار باشد.

ظرفیت elevator

ظرفیت آسانسور یکی از موضوعات مهم در انتخاب نوع آسانسور و ابعاد کابین می باشد.

سرعت آسانسور

یکی از موضوعات حائز اهمیت در انتخاب آسانسور سرعت آن می باشد.

موتور آسانسور

موتور آسانسور

موتور آسانسور

موتورها نقش مهمی در ایمنی و کیفیت آسانسورها دارند. موتور آسانسور می تواند کششی یا هیدرولیک باشد.

باطری اضطراری اسانسور

باطری اضطراری اسانسور

باطری اضطراری اسانسور

باطری اضطراری در زمان قطع برق یک مزیت مهم می باشدو سطح ایمنی آسانسور را بالا می برد.

تعداد توقف

تعداد توقف در انتخاب نوع آسانسور تاثیرگذار است.

مشخصات فنی آسانسور شامل موارد زیر می باشد:

  • سیستم کنترل سرعت
  • تراول کابل
  • عملکرد در زمان حریق
  • میزان کاربری آسانسور
  • جنس دیواره چاله
  • استاندارد دستگاه
  • ریل های کابین
  • وزنه تعادلی
  • سیم بکسل
  • زنجیر جبران
  • فلکه های گاورنر
  • ریل وزنه
  • تابلو کنترل و فرمان
  • شستی طبقات
  • سرعت
  • ولتاژ اصلی
  • محل موتورخانه
  • چاهک
  • طول مسیر
  • سیستم تعلیق
  • نوع آسانسور
  • و …

لوازم جانبی آسانسور

لوازم جانبی آسانسور

لوازم جانبی آسانسور

آسانسورها به غیر از لوازم و قطعات اصلی نظیر موتور، تابلو فرمان، کابین و … لوازم جانبی نیز دارند. لوازم جانبی آسانسور عبارتند از :

  • کرپی
  • لاستیک زیر موتور و پیچ موتور
  • بافر پلی اورتان آسانسور
  • گارد گاورنر
  • تراول کابل آسانسور
  • فلکه هرزگرد
  • چراغ تونلی
  • کلید قارچی
  • لوله خورطومی
  • روغندان
  • پریز روکار
  • بست کمربندی
  • شالتر
  • دور انداز پروانه ای
  • شاسی آسانسور
  • قلاب سربکسل
  • گاورنر آسانسور
  • دیکتاتور
  • فنر درب
  • قفل درب
  • سنسور
  • داکت
  • تابلو سه فاز
  • میکروسوییچ اورلود
  • علائم استاندارد
  • و …

لازم به ذکر است که بگوییم آسانسورهای کششی در مقایسه با آسانسورهای هیدرولیک لوازم جانبی بیشتری دارند از این رو قیمت آن ها نیز بالاتر می باشد.

قیمت لوازم جانبی وارداتی آسانسور، به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که عبارتند از :

  • بهای ارز
  • تعرفه های گمرکی
  • موضوع وارداتی بودن
  • و …

برای دریافت اطلاعات دقیق قیمت می توانید با گروه هیراد صنعت آسانبر تماس بگیرید.

خرید آسانسور

خرید آسانسور

خرید آسانسور

در حال حاضر نیاز به آسانسور در ساختمان هایی با بیش از 4 طبقه ضروری می باشد. خرید آسانسور ، یکی از مهم ترین اقدامات برای ساختمانی قدیمی و یا ساختمانی در حال احداث می باشد.

در مورد ساختمان هایی با کمتر از 4 طبقه الزامی به وجود آسانسور نیست. اما در صورت تمایل ساکنین امکان نصب آسانسور وجود دارد.

با خرید آسانسور ، اهالی باید یک هزینه ای همیشگی را تقبل کنند. هزینه آسانسور فقط مربوط به نصب آن نیست. هزینه تعمیر و نگهداری نیز بسیار حائز اهمیت می باشد.

اشتباهات رایج در نصب آسانسورها

نصب آسانسور یک کار حرفه ای و تخصصی است و باید توسط افراد متخصص پیاده سازی شود. در غیراینصورت ممکن است صدمات و خسارت های زیادی را متقبل شوید. از شایع ترین اشتباهات می توان به موارد زیر اشاره کرد :

آسانسورعدم تناسب آسانسور با سایر تجهیزات و مصالح ساختمانی

یکی از شایع ترین اشتباهات در نصب آسانسورعدم تناسب آسانسور با سایر تجهیزات و مصالح ساختمانی می باشد. (به عنوان مثال آسانسور لوکس و گران قیمت نباید در ساختمانی بسیار کم ارزش و قدیمی نصب شود یا بالعکس در ساختمان های لوکس و جدید باید آسانسور جدیدی نصب کرد.)

عدم تناسب ظرفیت آسانسور با واحدهای طبقات

ممکن است ظرفیت آسانسور با واحدهای طبقات تناسب نداشته باشد. ( برای پیشگیری از این اشتباه باید مرحله نیاز سنجی به صورت دقیق انجام شود)

سرعت کم آسانسور

یکی دیگر ار اشتباهات متداول سرعت پایین آسانسور می باشد. در چنین شرایطی افراد ترجیح می دهند به جای آسانسور با پله رفت و آمد کنند.

تعداد آسانسور کم و در مقابل تعداد طبقات و واحدها زیاد

کم بودن تعداد آسانسور باعث می شود که افراد به مدت طولانی در آسانسور منتظر باشند. و این امر نارضایتی افراد را در پی دارد.

مراحل نصب

نصب آسانسور

نصب آسانسور

بعد از تهیه آسانسور نوبت به نصب آن می رسد. نصب آسانسور مهم ترین مرحله در پیاده سازی آسانسور می باشد. برای نصب آسانسور باید تمامی پیش نیازها و شرایط فراهم شود .

نصب آسانسور شامل مراحل زیر می باشد:

  • مرحله اول – آماده سازی کف چاله آسانسور
  • مرحله دوم – تهیه نقشه
  • مرحله سوم – بتون ریزی کف چاهک
  • مرحله چهارم – عملیات آهن کشی چاهک آسانسور
  • مرحله پنجم – دیوارکشی اطراف چاهک
  • مرحله ششم – ایجاد موتورخانه
  • مرحله هفتم – دورچینی درب طبقات
  • مرحله هشتم – اجرای کابل کشی و نصب تابلو برق سه فاز
  • مرحله نهم – بتن ریزی سقف چاهک

آسانسور ایده آل علاوه بر انتخاب صحیح اجزا و طراحی مهندسی شده که دارای ظاهری زیبا میباشد، نیاز به نصب و مونتاژ دقیق و اصولی زیر نظر متخصصین این شرکت تاثیر نصب صحیح اجزا آسانسور بر عملکرد کل سیستم بسیار زیاد میباشد.

به طور مثال نصب صحیح با ابزاری دقیق برای ریل نامرغوب عملکردی بهتر و راندمان بالاتری نسبت به نصب غیر حرفه ای بهترین برند ریل را دارا میباشد.این مثال در مورد درب و مابقی قطعات نیز صادق میباشد.

نصب تک تک اجزا آسانسور از جمله پایه موتور،جک ،ریل ، درب و…تاثیر بسزایی در عملکرد کلی دستگاه داشته و فقط انتخاب قطعات مرغوب با برند های معتبر ضامن کیفیت و راندمان بالای سیستم نمیباشد.

دستگاه آسانسور پس از استاندارد سازی و اخذ تائیدیه آن توسط سازمان زیربط و تحویل نهایی به کارفرما نیاز به پشتیبانی در خصوص جلو گیری از صدمات مالی و جانی و پیشگیری از به وجود آمدن صدمات قطعات اصلی با سرویس و نگهداری اصولی و صحیح نیاز دارد . با توجه به این که مبحث سرویس و نگهداری آسانسور بسیار مهم میباشد در قسمت سرویس و نگهداری سایت به طور جامع و کامل به این موضوع پرداخته شه است .

کنترل کیفی

در حال حاضر استفاده از آسانسور بسیار زیاد شده است. ایمنی آسانسورها از اهمیت بالایی برخوردار است. کنترل کیفیت تمامی جنبه های آسانسور از طراحی گرفته تا تولید قطعات و نصب آسانسورها را شامل می شود. کنترل کیفی آسانسورها یک موضوع بسیار مهم می باشند و می توان در مورد آن ساعت ها بحث کرد.

کنترل کیفی در آسانسورها شامل موارد زیر می باشد :

  • کنترل کیفیت تجهیزات
  • کنترل کیفیت نصب
  • کنترل کیفیت واحد تعمیر و نگهداری

کلام آخر

امید است بتوانیم با بکارگیری نیروهای متخصص و زبده کشورمان و اعتماد شما مشتریان عزیز به تیم فنی و مهندسی هیراد صنعت آسانبر گامی کوچک در مسیر ارتقاء کیفیت آسانسورها و خدمات مربوطه برداریم.

همچنین شرکت هیراد صنعت جهت رفاه شما مشتریان گرامی اقدام به راه اندازی درخواست آنلاین سرویس نموده است . در صورت نیاز می توانید از لینک پایین صفحه جهت ثبت درخواست خود اقدام فرمایید . در اولین فرصت با شما تماس می گیریم .

منتظر تماس شما هستیم هیراد شایسته اعتماد

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید