بازسازی آسانسور قیمت 1400 – نوسازی و بازسازی کابین آسانسور

بازسازی و نوسازی آسانسور به صورت کاملا تخصصی , بازسازی کابین آسانسور و نوسازی قطعات آسانسور با تضمین و خدمات پس از فروش – هیراد صنعت آسانبر : در حال حاضر با توجه به پیشرفت فناوری و روند بازار همه چیز در حال گران شدن است ، از این رو الان بهترین زمان برای نوسازی آسانسور می باشد و این موضوع از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.

از طرفی کدهای ایمنی و نوسازی شهرها هرچند سال یک بار اجرا می شود. و بازرسان نسبت به گذشته در مورد آسانسورها دقیق تر و سخت گیرانه تر عمل می کنند.

بازسازی آسانسور

نوسازی و بازسازی آسانسور

در حالت کلی آسانسورها عمر مفیدی بین 20 تا 25 سال دارند . اولین اقدام برای نوسازی آسانسور استخدام یک مشاور در صنعت بازسازی آسانسور است. مشاور می تواند وضعیت آسانسور را بررسی کرده ، مشخصات آن را یادداشت کرده و برنامه های لازم را می نویسد و پیشنهادات را تحلیل کرده و پروژه را مدیریت می کند.

منظور از نوسازی آسانسور به روز رسانی بخش های مهم آسانسور می باشد. تا آسانسور متناسب با پیشرفت های روز دنیا باشد و از عهده ی فناوری های جدید برآید. آسانسور نوسازی شده باید نسبت به گذشته عملکرد بهتری داشته باشد. و از سطح ایمنی و زیبایی بالایی برخوردار باشد.

در حالت کلی بازسازی بر تجهیزات کنترل کننده ، ماشین آلات و موتورهای بالابر ؛ سیم کشی برق ، و دکمه‌های آسانسور و همچنین بخش‌های ظاهری مانند کابین آسانسور تاثیر دارد.

بازسازی آسانسور چیست؟

اولین اقدام در نوسازی آسانسور بررسی داده های فنی آسانسور و شرایط محیط کاری می باشد ، تا از مناسب بودن واحد قدرت ، گروه شیر کنترل و سیلندر اطمینان حاصل کرد. با انجام بررسی های لازم می توان ایرادات را مشخص کرده و نسبت به رفع آن اقدام کرد. با تغییر کاربری آسانسور و اعمال مقررات جدید بایستی یکسری تغییرات جدید در سرعت و ظرفیت کابین آسانسور اعمال شود و از اجزای جدیدی استفاده شود.

در واقع در زمان بازسازی آسانسور بایستی یک مطالعه فشرده از سیستم موجود داشت. و مشخص کرد که چه بخش هایی نیاز به نوسازی و استفاده مجدد دارند. تعویض آسانسور همیشه باید آخرین گزینه باشد. چرا که علاوه بر هزینه های بسیار زیاد برای محیط زیست نیز بدتر است.

بازسازی آسانسور

بازسازی آسانسور

بازسازی واحد قدرت آسانسور

واحد قدرت با کنترل جریان می تواند حداکثر سرعت را تعیین کند. وزن خالی کابین روی قوچ و محموله آسانسور ، دامنه فشار را کم می کند. با خارج شدن واحد نیروگاه از رده ، سرعت آسانسور و ظرفیت بالابر اصلاح می شود. ممکن است ، واحد برق نیاز به نوسازی داشته باشد. متناسب با فناوری درایو هیدرولیک استفاده شده در آسانسور ، طراحی داخلی، شیر کنترل، اتصالات و اندازه واحد قدرت ممکن است به طراحی و ساخت دوباره نیاز باشد.

نوسازی استوانه

در صورتی که سیلندر هیدرولیک امکان تغییر و بازسازی را نداشته باشد. باید همه قسمت‌ها نظیر آب‌بندها و لوله‌های تخلیه و همچنین بخش محافظت در برابر خوردگی باید تعویض شود ؛ که در این صورت هزینه بازسازی آسانسور به شدت افزایش می یابد . ممکن است قوچ‌های آسیب دیده یا خم شده یا سیلندرهای بسیار خورده شده نیز نیاز به تعویض داشته باشند. در صورت درخواست تغییر ظرفیت آسانسور نیاز به تعویض سیلندر نیز می باشد.

نوسازی کابین آسانسور

نوسازی کابین آسانسور

نوسازی کابین آسانسور

این نوسازی و تعمیر بربخش داخلی آسانسور تمرکز دارد و می تواند موارد زیر را شامل شود :

  1. جابجایی وسایل برای مطابقت با الزامات دسترسی
  2. تجهیزات فشار دکمه جدید
  3. سقف جدید
  4. نصب تلفن اضطراری (اختیاری)
  5. نصب مجدد صفحه یا تعویض پنل‌های کابین آسانسور و سایر موارد نظیر آینه

هزینه نوسازی داخلی کابین آسانسور

کابین آسانسور یکی از مهم ترین بخش هایی است که باید در بازسازی آسانسور مورد توجه قرار بگیرد. در یک ساختمان بازسازی شده قطعا به نوسازی آسانسور و کابین نیاز خواهد بود.

هزینه کابین جدید بیشتر است و حدود 15 درصد از هزینه نوسازی آسانسور را به خود اختصاص می دهد. زیرا مواد استفاده شده در کابین آسانسور باید از دوام و مقاومت بالایی برخودار باشد و در عین حال جذاب نیز باشد. در نوسازی آسانسور حتما به نوسازی کابین نیاز نمی باشد. درصورت کم بودن بودجه می توانید نوسازی کابین را کاملا از محدود بازسازی آسانسور حذف کنید.

نوسازی درب آسانسور

مکانیزم استفاده شده برای حرکت دادن درب آسانسور نیز ممکن است ، دچار فرسودگی شود. در بازسازی آسانسورهای جدید امکان نوسازی درب آسانسور وجود دارد اما در مورد آسانسورهای قدیمی باید مکانیزم عملکرد درب به صورت کامل تعویض شود.
مکانیزم های جدید درب عملکرد بهتری دارند و از ایمنی بالایی برخودارند. به عنوان مثال در آسانسورهای جدید “احساس حضور” مانند پرده‌های نور مادون قرمز، از ضربه بسته شدن در یا لای درب ماندن حفظ می کند.

نوسازی درب آسانسور

نوسازی درب آسانسور

تعویض سیلندر هیدرولیک

آسانسورهایی با طول عمر بالای 20 سال مجهز به سیلندرهایی هستند که در زمین تعبیه شده اند. از این رو امکان خوردگی در آن ها زیاد است. خوردگی سیلندر می تواند از نظر ایمنی خطرات زیادی را به دنبال داشته باشد. از این رو نیاز به بازسازی آسانسور ضرورت می یابد. بهترین راه حل این است که سیلندر با یک استوانه جدید جایگزین شود. سیلندرهای جدید توسط پوشش pvc پرشده از مایع که آب را جابه جا می کنند ، محصور شده و خطر خوردگی آن ها در آینده بسیار کمتر می باشد.

تعویض واحد پمپاژ هیدرولیک آسانسور

در صورتی که آسانسور هیدرولیک برای برای جلوگیری از توقف بی‌نظم و یا توقف خارج از سطح، نیاز به تراز کردن مجدد و مکرر داشته باشد. ممکن است ایراد از واحد پمپاژ باشد. برای حل این مشکل می توان شیر کنترل جدید یا پمپ و موتور نصب کرد یا کل واحد از جمله مخزن را تعویض کرد.

تعمیر یا تعویض کنترل کننده

ممکن است مشکلات آسانسور به کنترل کننده ورودی به سیستم رله قدیمی مربوط باشد . در چنین شرایطی می توان اجزای قدیمی را با یک سیستم کنترل قابل اعتماد و کاملا کامپیوتری برای هرنوع آسانسوری جایگزین کرد.

تعویض ماشین

ممکن است بعد از گذشت چندین سال آسانسور کششی تخریب شود و نیاز به به روز رسانی و تعمیر داشته باشد. در این صورت می توان ماشین DC را با دور انداختن مجموعه مولد موتور (m-g) و نصب یک موتور AC به جای آن تعمیر کرد.

نوسازی موتور آسانسور

بازسازی موتور آسانسور

بهترین زمان بازسازی آسانسور

درصورتی که نوسازی و تعمیر آسانسور مشکلی برای ساکنین ساختمان نداشته باشد ، می توان نسبت به نوسازی و تعمیر آن اقدام کرد. هر کدام از آسانسورها می توانند جدول زمانی متفاوتی برای نوسازی داشته باشند. به عبارت دیگر نوع آسانسور و مدت و چگونگی مصرف می توانند در تعیین عمر مفید آسانسور موثر باشند.

فواید بازسازی و نوسازی آسانسورها

در زیر برخی از مزیت های مهم برای نوسازی آسانسور آورده ایم – شرکت آسانسور هیراد صنعت آسانبر :

زیباسازی

آسانسورهای قدیمی از نظر ظاهری فاقد زیبایی بوده ، از لحاظ فنی نیز عموما فاقد ایمنی کافی میباشد.نوسازی میتوان این امکان را به ساختمان های موجود بدهد که ضمن استفاده از امکانات موجود ، حس زیبایی و امنیت را به مسافرین القا نموده.

مدیریت زمان و سرمایه

فایده عمومی که همه روشهای مدرنیزاسیون دارا میباشد ،این است که روشهازمان پاسخ دهی به احضار و نیز زمانهای توقف آسانسور بابت خرابی بشدت کاهش میابد.

اعتبار تجدید شده

بررسی میزان اعتبار ، یک ارزش بسیار آشکار جهت گرایش به سمت نوسازی آسانسورها میباشد.علاقمندی به تجدید اعتبار هرگز به معنی تجمل طلبی نبوده بلکه روشی برای افزایش اعتبار ساختمان میباشد.

هزینه تحمیلی ناشی از کار افتادگی

تصور عموم بر این است که هزینه های از کار افتادگی یک آسانسور تنها در محدود به هزینه های تعمیرات آن میباشد. کافی است میزان هزینه های ناشی از کار افتادگی آسانسور و عدم رضایتمندی میهمانان یک هتل معتبر را در نظر بگیرید ، تا ذهنیت شما در این خصوص تغییر نماید.

سود حاصل از احساس مثبت مسافران

وقتی شما به ارزش ساختمان خود می افزایید تاثیر مثبتی در نظر افرادی که جدیدا به ساختمان تردد مینمایند حاصل شده و نیز احساس رضایتمندی مناسبی نزد ساکنین قبلی ایجاد مینماید.

به روز رسانی امکانات ساختمان

امروزه تجارت و اعتبار بسیاری از کمپانی ها بر اطمینان مخاطبین نسبت به حسن سایقه و نشان (برند) استوار میباشد.

افزایش نرخ اجاره و یا فروش واحد ها

آسانسور به منزله قلب ساختمان میباشد. هیچ کدام از سیستم های دیگر در ساختمان اداری این مقدار تاثیر بر میزان توانایی شما برای جابجایی افراد به طور موثر در ساختمان نمیباشد.

تجهیزات قدیمی و منسوخ شده آسانسور میتواند میزان مصرف انرژی ساختمان را افزایش دهد.

راه حل های بازسازی آسانسور میتواند ضمن کاهش مصرف انرژی ، القای ایمنی استفاده از تجهیزات ،زیبایی را به ارمغان آورده که تمامی شاخص های یادشده به نوعی به سود دارندگان واحدهای یک مجتمع از نظر افزایش اعتبار ملک ، افزایش هزینه اجاره بها ء و قیمت متراژ واحدها خواهد گردید.

بهینه سازی مصرف انرژی

در ایران 90 % آسانسورها با سیستم موتور دو سرعته با حداکثر سرعت یک متر برثانیه کار میکنند.استفاده از موتورهای دو سرعته به خصوص در ساختمانهای پر تردد مانند بیمارستانها ، هتل ها و ساختمانهای اداری یا دولتی منجر به افزایش هزینه های بسیار زیاد ناشی از مصرف زیاد و غیر اقتصادی انرژی میگردد .امروزه استفاده از سیستم های ACVV ،VVVF باعث میشود موتور با تلفات انرژی کم مورد استفاده قرار میگیرد.

استفاده از سیستم VVVF سبب کاهش قابل ملاحظه ایحرارت موتور آسانسور در ساختمان پر ترافیک شده و با حذف فن موتور و سیستم خنک کننده برقی موتورخانه ،منجر به صرفه جویی هایی غیر مستقیم بسیاری در مصرف انرژی میگردد.

همچنین در نوسازی آسانسور استفاده از موتورهای بدون گیربکس ( گیرلس ) گامی دیگر در راستای کاهش مصرف انرژی میباشد . موتورهایگیربکس بازده مکانیکی بسیار بالایی داشته و بدلیل استفاده از ترمز الکتریکی در اینگونه موتورها ، انرژی ناشی از ترمز به جای اتلاف به صورت حرارت.مجددا به شبکه تزریق میگردد.